Hódos-éri Vadászház

Veszprém megye - Bakonyszentlászló  |  Szállás

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 8431 Bakonyszentlászló, Hódos-ér
Telefon: +36-70/450-0003, +36-20/377-9762
E-mail: bakonyipihenes@gmail.com

http://bakonyipihenes.hu  
 

A Hódos-éri Vadászház a Bakony szívében, festői környezetben várja vadászni, kirándulni, pihenni vágyó vendégeit. Vadászházunk Zirctől mindössze 20 km-re, Vinye és Fenyőfő között, közvetlenül a Hódos-ér partján fekszik. Igényesen kialakított parkunkban nyugodt környezetben pihenhet. A friss levegő és a csend gyorsan feledteti a hétköznapok rohanó világát.

A Vadászházunkban egész évben várjuk vendégeinket.

Nyáron a városokban tomboló forróság helyett válassza Magyarország egyik legszebb természeti csodájának számító Cuha-völgyet, ahol kedvére kirándulhat és zöld környezetben töltheti el szabadidejét. Évente visszalátogató vendégeink is jól példázzák, hogy a Vadászházból mindenki szép és maradandó emlékekkel tér haza.

A Vadászházban 4 szoba áll a vendégek rendelkezésére, melyek 2-2 ágyasak, igény szerint pót ágyazhatóak. Ezen felül a parkban két faház is található, ahol 4-4 fő elszállásolására van lehetőség.

Vendéglátó egységünk igazán alkalmas hely az aktív kikapcsolódásra, de ideális környezetet kínál zártkörű megbeszélések, tréningek megtartására, valamint egyéb családi rendezvények lebonyolítására is.

 

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Árpád fejedelem útja kutyafuttató

Árpád fejedelem útja kutyafuttató

Bistro Fine

Bistro Fine

Lutra Állatorvosi Rendelő

Lutra Állatorvosi Rendelő

Brit Pásztorkutya Fajtamentők Közhasznú Egyesülete

Brit Pásztorkutya Fajtamentők Közhasznú Egyesülete