BlökiShop - Kutyajó dolgok!

XII. kerület - Budapest  |  Kutyás kellékek

 

A BlökiShopban kutyajó dolgokat gyűjtöttünk nektek össze.

A jól ismert és a kevésbé ismert világmárkák mellett nálunk, egy helyen találhatók meg a bio és natúrtermékek, a környezettudatos és méreganyagmentes játékok, tálak és kiegészítők, illetve kézműves termékek, szuper finom és egészséges kekszek. Ha BARF-ozol, akkor is találsz webshopunkban blökidnek való csemegét.

Az általunk forgalmazott klasszikus márkák: AZP, Barry King, BiogenicPet, Camon, Carnilove, Chicopee, Chuckit!, Cibau, Dog Vital, Dr. Clauder’s, Ecopet, Eukanuba, Ferplast, Flexi, Happy&Fit, Happy Dog, Iams, Kong, N&D, Nature’s Protection, Nutrilove, Royal Canin, Trixie, Whimzees

Az általunk forgalmazott öko, bio és natúrmárkák: Beco Pets, Hund&Herrchen, Leiky, Lila Loves it, My Bulldog Shop, Yarrah Bio, Zooro

A rendelések személyes átvételére a XII. kerületben van lehetőség, előre egyeztetett időpontban, akár az esti órákban is.

Nézz szét a BlökiShopban és lepd meg kedvencedet valami kutyajó dologgal!

Nézz szét webshopunkban: https://blokishop.hu

Lájkolj minket: https://www.facebook.com/blokishop.hu/

Kövess Instán: https://www.instagram.com/blokishop.hu/

Olvass minket: https://blokishop.blog.hu

 

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Dunyha vendéglő

Dunyha vendéglő

Gelato Art, FagyiZó-NA Cukrászda

Gelato Art, FagyiZó-NA Cukrászda

Apátkúti-völgy

Apátkúti-völgy

Fehérkereszt Állatvédő Liga

Fehérkereszt Állatvédő Liga