Koffein Kávézó

Veszprém megye - Balatonfüred  |  Kávézók

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 8230 Balatonfüred, Szent István tér 7.
Telefon: 00 36 70 620 4188
E-mail: info@koffe-in.com

 

Nyitvatartás

Hétfőtől–Csütörtökig 08–20
Pénteken 08–22
Szombaton 08:30–22
Vasárnap 08:30–19

 

Érezte már úgy, hogy kikapcsolódásra, egy kis édes semmittevésre van szüksége? Ezek a feltöltődés pillanatai, melyeknek fontos szerepük van életünkben, hogy aztán újult erővel tudjunk ismét nekilátni a munkának. Dolce far niente - mondja az olasz, ami annyit jelent: egyszerűen csak lenni, kiengedni, lazsálni, pihenni, érzékelni, meditálni...

Ezt megteheti egy csésze tökéletes kávé vagy illatos tea, egy jó pohár bor, netán egy különleges saláta vagy házi sütemény mellett. Az ember elmenekülhet a képzelet varázslatos szigeteire, álmodozhat, terveket szövögethet, vagy csak egyszerűen létezhet, átadva magát "az itt, a most és a pillanat" felszabadító érzésének. Mindeközben újra meghallhatja a madarak változatos énekét, ismét felfedezheti az ég csodálatos kékségét, megérezheti a szellő lágy simogatását, felfigyelhet az arabica kávé különleges aromájára vagy épp a szálas tea mennyei illatára. Ugye érzi Ön is ezt a felszabadultságot?Nekünk, a KOFFE|IN csapatának pont ez volt az elképzelésünk: szeretnénk megismertetni Önnel a természet és az ember harmonikus élményét mind az öt érzékszerven keresztül megélve azt. Tesszük ezt odafigyeléssel, lelkesedéssel, szakértelemmel, mosollyal és emberi szóval, hiszen túl rövid az élet ahhoz, hogy negatív dolgokkal töltsük meg, helyette vegyük inkább észre és értékeljük a mindennapokban a szépet, a kellemeset, a finomat, az illatosat, a minőséget!

Kívánunk harmonikus itt és most pillanatokat a KOFFE|IN-ben!

(Bicskei Veronika ajánlása)

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Café Pierrot

Café Pierrot

Csepeli kutyafuttató, Kossuth Lajos utca

Csepeli kutyafuttató, Kossuth Lajos utca

Akácliget Vendégház

Akácliget Vendégház

Törökméz

Törökméz