Palack Bor-Tapas Bár és Borkereskedés

XI. kerület - Budapest  |  Borbárok

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 1114 Budapest, Szent Gellért tér 3.
Telefon: 0630-997-1902
E-mail: palack@palackborbar.hu
Facebook

http://palackborbar.hu  

Nyitvatartás

hétfő - szombat 10:00-23:00
vasárnap 11:00-22:00

 

A Palack Bor-Tapas Bár és Borkereskedés 2012. novemberében nyitotta meg kapuit a Duna part budai oldalán, a Gellért téren. A kínálatban 200 féle magyar és 60 külföldi bor szerepel. Borbárunk tökéletes hely arra, hogy megismerd a Magyar borok közkedvelt és egyedi ízeit, illetve kitekints, mit rejtenek más országok és kontinensek szőlőültetvényei.

A borszaküzlet széles kínálata lehetővé teszi számunkra, hogy a pohárra kapható borok listáját rendszeresen megújítsuk. Visszatérő vendégeink, mindig találnak valami újat, számukra ismeretlen tételt, évjáratot. Nem hagyunk teret az unalomnak! Természetesen van rá lehetőség, hogy a borkereskedés polcairól megkívánt bort a helyszínen elfogyaszd. Fordulj bátran a felszolgálókhoz kéréseddel. Borkínálatunk folyamatosan változik, kiegészül kis pincészetek limitált kiadású boraival. Az újdonságokról értesülj hírlevelünkön és Facebook oldalunkon keresztül.

kutyabarát borbár

Borbáron túl: tapas bár is vagyunk, így a borok mellé gourmet tapasokat ajánlunk, melyeket a spanyol gasztronómia ihletett és méretezett, mi csak a feltéteket variáltuk. A borok mellé tökéletes kísérő falatok. Étlapunkon továbbá: háztáji, magyar kecskesajtot, mangalica sonkát, libamájkrémet, sült májast és hozzájuk párosított chutney-kat (zöldség- gyümölcs lekvárok) kínálunk.

kutyabarát borbár

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

PRE-GO

PRE-GO

Drótszamár Kemping strandja

Drótszamár Kemping strandja

Bogáncs Kutya- és Kisállatotthon

Bogáncs Kutya- és Kisállatotthon

Dorka Kutyaszalon

Dorka Kutyaszalon